Πολιτική επιστροφών

Οι όροι και προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας μέσα από το διαδίκτυο στο ιστότοπο www.bebesatheniens.gr.

Επιστροφές προϊόντων:

Μετά την παράδοση της παραγγελίας, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα αποστέλλοντας σχετική δήλωση εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση μέσω email στην διεύθυνση info@bebesatheniens.gr. Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Η Εταιρεία δεν δέχεται δέματα με πληρωμή παραλήπτη.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και συνοδεύονται με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και υπό την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα έχουν παραδοθεί στη συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφοράς.
Η Εταιρεία μας θα επιστρέψει στον πελάτη το ποσό της αξίας των επιστραφέντων προϊόντων (δεν περιλαμβάνεται τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής – όταν υπάρχει ως τρόπος πληρωμής-) Θα χρησιμοποιήσει το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποίησε ο πελάτης για την αρχική συναλλαγή (εκτός εάν ο πελάτης έχει συμφωνήσει ρητώς κάτι διαφορετικό).

Ελαττωματικό προϊόν:

Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με την Εταιρεία μας μέσω email στην διεύθυνση info@bebesatheniens.gr ή τηλεφωνικά στο 6942530235. Θα καταγράψουμε το πρόβλημά σας και, αν αυτό απαιτείται, θα σας ενημερώσουμε για την διαδικασία επιστροφής του προϊόντος.
Η Εταιρεία συνιστά στον πελάτη να ελέγχει προσεκτικά -κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας – την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. λάθος είδος κλπ).
Εάν το επιστραφέν προϊόν έχει υποστεί ζημιές ή φθορές από υπαιτιότητα του πελάτη, η Εταιρεία δεν θα πραγματοποιήσει καμία επιστροφή χρημάτων.

 

Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται με την πολιτική επιστροφών, αναγνωρίζονται, σε κάθε περίπτωση, όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από τις ισχύουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης, καθώς και οποιοδήποτε δικαίωμα προκύπτει σε σχέση με τους όρους εγγύησης των προϊόντων.