Οι μάρκες της Bébés Athéniens

Love & Green

Επειδή το δέρμα του μωρού είναι πολύ λεπτό και πολύ ευαίσθητο, η Love & Green δεσμεύεται να διαλέξει πάντα τα πιο φυσικά, τα πιο απαλά και τα πιο ασφαλή υλικά
Ο σκοπός της Love & Green είναι :
– να αποφύγει οποιοδήποτε ύποπτο συστατικό επιβλαβές για την υγεία,
– να αντικατασταθεί τις πλαστικές ουσίες με φυσικές και βεβαίως,
– να προσφέρει στα μωρά μας την καλύτερη αποτελεσματικότητα

Όλα τα προΐοντα Love & Green πιστοποιούνται με βιολογικά labels: καλλυντικά με ECOCERT-COSMOS ORGANIC, μωρομάντηλα με ECOCERT-COSMOS NATURAL.

Natae

Η Natae επιδιώκει να προσφέρει ποιοτικά, ασφαλή και οικολογικά προϊόντα παιδικής φροντίδας για να προστατεύει την υγεία των μωρών, αλλά και τον πλανήτη!
Τα εργοστάσια της Natae βρίσκονται αποκλειστικά στη Γαλλία. Το πρώτο εργοστάσιο κατασκευάστηκε το 1972 και είναι σήμερα το τελευταίο εργοστάσιο στη Γαλλία και την Ευρώπη για βρεφικές θηλές από καουτσούκ. Το δεύτερο δημιουργήθηκε το 1989 και εξειδικεύεται στην παραγωγή θηλών από σιλικόνη.
Η NATAE δεσμεύεται για τη βιώσιμη και υπεύθυνη ανάπτυξη και έτσι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη μείωση των αποβλήτων της. Στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της Natae διεξάγεται μια ταξινόμηση των αποβλήτων με σκοπό τη βελτιστοποίηση της ανακύκλωσής τους και την αξιοποίησή τους. Επίσης, η Natae βελτιστοποιεί τις εργασίες κοπής, προκειμένου να περιορίζει τα απόβλητα. Βεβαίως, όλες οι συσκευασίες είναι ανακυκλώσιμες.
Επιπλέον, η Natae συμμετέχει σε ένα ευρωπαϊκό project Έρευνας & Ανάπτυξης για την αξιοποίηση του καουτσούκ: το project VALUE RUBBER. Σκοπός του είναι η ανάπτυξη μιας τεχνολογίας ανακύκλωσης προκειμένου να χρησιμοποιείται στις γραμμές παραγωγής το καουτσούκ από προϊόντα, που είναι στο τέλος του κύκλου ζωής τους, αντικαθιστώντας το νέο καουτσούκ.
Με την περιβαλλοντικά υπεύθυνη προσέγγισή της, η Natae φροντίζει να προστατεύει τη φύση και το μέλλον των παιδιών σας.

Les Petites Billes

Δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα και στις λεπτομέρειες όταν σχεδιάζει τα προϊόντα της. Όλα είναι προσεκτικά μελετημένα και όλα τα υφάσματα είναι OEKO-TEX®, το οποίο εγγυάται ότι τα προϊόντα είναι υγιή για το δέρμα των παιδιών.
Δημιούργησε ένα καινοτόμο σύστημα με τον ρυθμιζόμενο σε θερμότητα υπνόσακο που μπορεί να μεταβεί από καλοκαιρινό σε χειμερινό υπνόσακο σε δευτερόλεπτα. Μοναδικό στην αγορά, φροντίζει το μωρό να είναι ασφαλές και άνετο όλη την νύχτα και διευκολύνει τη ζωή των γονιών.

Coq En Pâte

Φτιάχνει παιδικά ρούχα και αξεσουάρ, που είναι πρωτότυπα, διαχρονικά και πάντα φιλικά προς το περιβάλλον (πιστοποιημένα βιολογικά υφάσματα G.O.T.S.). Υποστηρίζει Μ.Κ.Ο. και επιστήμονες που ενεργούν για την προστασία των ζώων που απειλούνται, χρηματοδοτεί εκπαιδευτικά προγράμματα για να ευαισθητοποιηθούν τα παιδιά στην προστασία του περιβάλλοντος. Εικονογραφήσεις από την Madeleine Rodgers (Mibo)