Τα brands της Bébés Athéniens

Coq En Pâte

Από το έτος ίδρυσής της, 2007, η γαλλική Coq En Pâte φτιάχνει παιδικά ρούχα και αξεσουάρ, που είναι πρωτότυπα, διαχρονικά και πάντα φιλικά προς το περιβάλλον (πιστοποιημένα βιολογικά υφάσματα). Υποστηρίζει Μ.Κ.Ο. και επιστήμονες που ενεργούν για την προστασία των ζώων που απειλούνται, χρηματοδοτεί εκπαιδευτικά προγράμματα για να ευαισθητοποιηθούν τα παιδιά στην προστασία του περιβάλλοντος. Εικονογραφήσεις από την Madeleine Rodgers (Mibo)

Les Petites Billes

Από το ξεκίνημά της, το έτος 2018, δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα και στις λεπτομέρειες όταν σχεδιάζει τα προϊόντα της. Χρησιμοποιεί υφάσματα OEKO-TEX®, κάτι το οποίο εγγυάται ότι τα προϊόντα της είναι κατάλληλα για το δέρμα των παιδιών.
Η γαλλική Les Petites Billes δημιούργησε έναν καινοτόμο υπνόσακο που ρυθμίζεται σε θερμότητα και μπορεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να μετατραπεί από χειμερινός σε καλοκαιρινός υπνόσακος. Μοναδικός στην αγορά, φροντίζει το μωρό να είναι ασφαλές και άνετο στη διάρκεια όλης της νύχτας, διευκολύνοντας έτσι τη ζωή των γονιών.

Love & Green

Δημιουργήθηκε το 2011 με σκοπό να προσφέρει υγιεινές και φυσικές λύσεις για την περιποίηση του δέρματος του μωρού.
Η Love & Green αγωνίζεται ενάντια στη μαζική χρήση πλαστικών και πετροχημικών, που εξακολουθούν να περιέχονται σε μεγάλο ποσοστό σε κάποια προϊόντα υγιεινής. Επιδιώκει να αλλάξει τις καθιερωμένες ιδέες υποστηρίζοντας τις φυσικές συνθέσεις με διαφάνεια, αποτελεσματικότητα και ιχνηλασιμότητα.
Όλα τα προϊόντα πιστοποιούνται με βιολογικά labels: ECOCERT-COSMOS ORGANIC, ECOCERT-COSMOS NATURAL, GOTS.
Η Love & Green δεν κάνει πειράματα σε ζώα.

Natae

Η Natae επιδιώκει να προσφέρει ποιοτικά, ασφαλή και οικολογικά προϊόντα παιδικής φροντίδας για να προστατεύει την υγεία των μωρών, αλλά και τον πλανήτη!
Τα εργοστάσια της Natae βρίσκονται αποκλειστικά στη Γαλλία. Το πρώτο εργοστάσιο κατασκευάστηκε το 1972 και είναι σήμερα το τελευταίο εργοστάσιο στη Γαλλία και την Ευρώπη για βρεφικές θηλές από καουτσούκ. Το δεύτερο δημιουργήθηκε το 1989 και εξειδικεύεται στην παραγωγή θηλών από σιλικόνη.
Η NATAE δεσμεύεται για τη βιώσιμη και υπεύθυνη ανάπτυξη και έτσι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη μείωση των αποβλήτων της. Στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της Natae διεξάγεται μια ταξινόμηση των αποβλήτων με σκοπό τη βελτιστοποίηση της ανακύκλωσής τους και την αξιοποίησή τους. Επίσης, η Natae βελτιστοποιεί τις εργασίες κοπής, προκειμένου να περιορίζει τα απόβλητα. Βεβαίως, όλες οι συσκευασίες είναι ανακυκλώσιμες.
Επιπλέον, η Natae συμμετέχει σε ένα ευρωπαϊκό project Έρευνας & Ανάπτυξης για την αξιοποίηση του καουτσούκ: το project VALUE RUBBER. Σκοπός του είναι η ανάπτυξη μιας τεχνολογίας ανακύκλωσης προκειμένου να χρησιμοποιείται στις γραμμές παραγωγής το καουτσούκ από προϊόντα, που είναι στο τέλος του κύκλου ζωής τους, αντικαθιστώντας το νέο καουτσούκ.
Με την περιβαλλοντικά υπεύθυνη προσέγγισή της, η Natae φροντίζει να προστατεύει τη φύση και το μέλλον των παιδιών σας.